Domů
-
Recepty
-
Falešný "španělský ptáček" z drůbežích kousků
Zpět na recept
Falešný "španělský ptáček" z drůbežích kousků
Falešný"španělský ptáček"z drůbežích kousků
Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova
maso ostrým nožem opatrně po obou stranách obřízneme od kosti
Anna Kocikova
otočíme kůží k sobě a opatrně dále maso od kosti odřezáváme
Anna Kocikova
s vykostěných plátků masa odstraníme kůži
Anna Kocikova
plátek masa rozřízneme na 8 stejných dílků
Anna Kocikova
nakrájené maso orestujeme na rozpáleném tuku,pak přidáme cibuli,promícháme a pod pokličkou 10minut dusíme
Anna Kocikova
po 10minutách přidáme salám,papriku,okurek,rozdrobíme kostku bujonu,promícháme a dusíme 5minut
Anna Kocikova
po 5minutách přimícháme šťávu,přidáme vajíčka a libeček,2minuty provaříme a podáváme třeba s rýží
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
3
z
9
Předchozí
Následující