Rostbíf s chřestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 64,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 13:40
Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.
17. 8. 2013 05:13
.já také ne..:myslím ten chřest nemusim
...:
...:
23. 5. 2013 20:41
Tomuto říkám špatně upečený roastbeef a hodně divný chřest :)
17. 9. 2010 21:09
maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl
20. 8. 2009 21:24
No, pohádkaVypadá to opravdu moc dobře
20. 8. 2009 21:08
Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohouBodík
20. 8. 2009 21:00
maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...
20. 8. 2009 20:35
nádhera a pěkný recept
20. 8. 2009 20:29
To je moje gusto+
20. 8. 2009 20:25
Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém
20. 8. 2009 20:18
Nádhera sidero
20. 8. 2009 20:14
Já maso také polévám olejem, napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk
20. 8. 2009 20:07
davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin
20. 8. 2009 20:07
Nádhera! Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
ttsss87 uvařila před 9 minutami
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 21 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Rebave uvařila před 25 minutami
Klasické palačinky
linha_v uvařil před 26 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
lun89 uvařil před 31 minutami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Alena Cernik uvařila před 35 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Obelix uvařila před 48 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 49 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Franibald uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Peggy72 uvařil před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept
Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Rostbíf s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqN5
14 názorů