Žabka otevřela dvě nové prodejny, vsadila na největší tuzemská města
21. 2. 2023 Ostatní
Maloobchodní síť Žabka otevřela během února pro své zákazníky dvě prodejny ve dvou největších městech České republiky. Zákazníci Žabky mohou nově nakupovat v obchodech nacházejících se v Jindřišské ulici na Praze 1 a v ulici Fryčajova v brněnské čtvrti Obřany, kde mají možnost vybírat nejen z kvalitních a čerstvých potravin, ale zároveň také využít tradičně širokou nabídku doplňkových služeb.
„Rozšiřování sítě prodejen je jednou z našich dlouhodobých priorit, kterou se nám daří naplňovat mimo jiné zásluhou fungující spolupráce s našimi franšízanty, což je také případ nově otevřených prodejen v Praze a v Brně. Jsem rád, že tito schopní jedinci s chutí a energií podnikat jsou spojeni právě s Žabkou a pomáhají upevnit její postavení na tuzemském obchodním trhu,“ říká Radim Lunda, generální manažer maloobchodní sítě prodejen Žabka.
V nových prodejnách o ploše zhruba 140 m² zákazníci mohou vybírat denně od 6 do 23 hodin z široké nabídky kvalitních a čerstvých potravin. Více než dvě stě produktů základního zákaznického košíku, do něhož patří vybrané pečivo, ovoce, zelenina, uzeniny, lahůdky nebo mléčné výrobky, je navíc součástí programu trvale nízké ceny.
„Nabídku sortimentu však na všech našich prodejnách upravujeme na základě mapování nákupního chování a potřeb zákazníků, které se nejen vlivem trendů, ale především aktuální ekonomické situace průběžně mění,“ podotýká Lunda s tím, že nabídka produktů a služeb je koncipována tak, aby oslovila co nejširší škálu zákazníků.
Prodejny Žabka navíc nabízí řadu doplňkových služeb včetně možnosti výběru hotovosti nebo vyzvednutí zásilek v rámci služby Žabka point.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Znáte žahour? Lahodný ovocný přeliv můžete použít na knedlíky, palačinky nebo lívance
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?