Vaječný koňak pre výbusnú
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 8 hodinami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 17 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 17 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
Cukroví, které zvládnou i děti: Jednoduchý návod, jak do vánočního pečení zapojit i nejmenší
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
29. 9. 2008 12:37
28. 9. 2008 21:21
2 kondenzované sladené mlieka ( Salko) a 1/2 l rumu
Mlieka varíme v plechovkách 2 hodiny, po vychladnutí obsah vyklopíme do misy a vyšľaháme s rumom – najlepšie ručne – inak vznikne navrchu množstvo peny.
pozri odkaz
http://www.vina.szm.sk/likery.htm