Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„magdalenka: nevím co máš na mysli ráda bych odpověděla,ale…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: o čom je reč? Nepoznám.“ magdalenka, před 8 hodinami
„tara23: manžel když máme kachnu,tak by nejraděj ten mišmaš…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 12 hodinami
1. 4. 2018 16:23
31. 3. 2018 21:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 19:38
6. 11. 2017 07:45
5. 11. 2017 16:58
16. 7. 2017 19:36
13. 7. 2017 11:46
6. 10. 2016 18:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 16:59
6. 5. 2016 10:13
5. 5. 2016 08:21
27. 4. 2016 12:31
27. 4. 2016 08:38
26. 4. 2016 14:47
26. 4. 2016 09:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další