Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, před 13 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký zamračený čtvrtek, dneska jel manžel na nákupy sám.…“ tara23, před 2 hodinami
„Nadja: teda Nadi v lázních vaří luxusně , žádné hodně…“ tara23, před 2 hodinami
„Krásný den ☀️ dnes vepřová játra s rýží; tomatová polévka…“ Eviip, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 52 minutami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno 29. 5. 2024 08:17
Přečtěte si Zobrazit více
Zajímavosti o kávě, které možná neznáte: Víte, že v tradičním ranním nápoji pijete pecky třešní?
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Tatranský čaj: Kořeněný vánoční nápoj ze Slovenska má grády! S karamelizovaným medem a citronem ale chutná skvěle
17. 1. 2022 11:57
7. 1. 2022 20:26
6. 1. 2022 14:15
6. 1. 2022 12:33
6. 1. 2022 11:25
16. 1. 2021 06:24
13. 1. 2009 13:38
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 16:27
12. 1. 2009 16:16
Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 14:23
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 12:23
12. 1. 2009 11:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 11:43
12. 1. 2009 09:43
1232681.gif
12. 1. 2009 08:09
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
1 2 Další