Whirlpool JT 369 SL
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 4 hodinami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 11 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 13 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 13 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 13 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší saláty do horkého počasí: Vídeňský bramborový zasytí, fit těstovinový osvěží
Smažení: Jak správně na tento druh úpravy pokrmů? S tipy od Zdeňka Pohlreicha to bude hračka
MasterChef Česko 2022: Škodolibec Aco v soutěži skončil. Připomeňme si, čím štval diváky a možná i některé soutěžící
8. 1. 2015 22:46
8. 1. 2015 17:43
8. 1. 2015 16:27
Zdá se mi, že nějak špatně peče - těsto je sice propečené, ale světlé a dlouho to trvá. Tak raději dělám na crispu.
Ale ani to není bez problémů - loni jsem dělala dukátové buchtičky a chtěla jsem je mít pěkně do červena i zvrchu, tak jsem je tam nechala do zčervenání. Čerstvé byly výborné, ale ty, co zbyly, úplně ztvrdly, dalo se s nimi zabíjet.