Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek se vždy podstatně svrkne

Dělal jsem vídeňské (telecí) řízky.
Ačkoli byly naklepány na tenko (a nařezány na okraji), do velikosti celé pánve, při smažení se neuvěřitelně smrskly, a to jak na délku, tak i na výšku... :-((

Jak se to prosím udělat, aby to byly pěkné, velké a tenké řízky?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou

„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 23 hodinami

„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28

Poslední příspěvky

„Hezký den, dneska je u nás docela chladno. U nás dnes bude…“ tara23, před 1 hodinou

„magdalenka: Magdi přesně táák jak to popsala Věra u nás se…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami

„tara23:“ magdalenka, před 4 hodinami

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více