Řízek se vždy podstatně svrkne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 23 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Hezký den, dneska je u nás docela chladno. U nás dnes bude…“ tara23, před 1 hodinou
„magdalenka: Magdi přesně táák jak to popsala Věra u nás se…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„tara23:“ magdalenka, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 3 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový ocet ochutí sushi, zálivky i marinády a ještě vám pomůže pročistit tělo a zhubnout!
Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Holka u plotny radí: Mrkvová bábovka je neskutečně vláčná, snadno se připravuje a celá vyjde jen na 42 Kč
30. 10. 2020 22:05
30. 10. 2020 18:04
Ačkoli byly naklepány na tenko (a nařezány na okraji), do velikosti celé pánve, při smažení se neuvěřitelně smrskly, a to jak na délku, tak i na výšku...
Jak se to prosím udělat, aby to byly pěkné, velké a tenké řízky?