Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 8 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 7 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
22. 4. 2010 11:18
22. 4. 2010 11:05
22. 4. 2010 08:36
Na podzim nasbírané kaštany pokrájíme na menší kousky, dáme do skleničky a zalejeme alpou nebo nějakou levnější lihovinou, např. starorežnou, u nás se takovému pití říká obsíkačka. Prý ale může být ten první méně kvalitní produkt při pálení slivovice. Takto zalité kaštany necháme 3 týdny louhovat, poté přecedíme a pak už jen mazat, mazat, mazat.
22. 4. 2010 08:18
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 20:47
21. 4. 2010 20:46
Jakoby sýr (žervé) vznikne, když studený kefír dáš překapat přes plátno, a protože to trvá déle, nechávám překapat v lednici. A vím, že holky tam přidávají i smetanu...jukni sem na recepty http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12765
21. 4. 2010 20:41
21. 4. 2010 20:38
21. 4. 2010 20:36
21. 4. 2010 20:21
21. 4. 2010 16:34
21. 4. 2010 16:24
21. 4. 2010 15:25
21. 4. 2010 14:47
Předchozí 1 … 37 38 39 40 Další