Caro
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Caro je instantní obilninový nápoj. Je v něm rozpustná směs kávovin ve složení ječmen, slad z ječmene, čekanka a žito. Může obsahovat stopy mléka. Při přípravě se zalijí 2 g směsi 150 ml mléka. Tento nápoj je oblíbený pro snadnou přípravu.
Ocet má v kuchyni mnohem širší uplatnění než jako zálivka do salátů nebo jako čistící prostředek.… Číst dál
Okurka setá je jednoletá rostlina z čeledi tykvovitých. Mezi základní druhy patří okurky polní a… Číst dál
Oliheň obecná je druh hlavonožce, který se nachází v hloubce cca 500 metrů. Dorůstá délky 50 cm a… Číst dál
Olivy jsou plodem olivovníku evropského, a je to druh ovoce. Zelené olivy jsou méně zralé plody… Číst dál
Omládek je řidší drožďový kvásek, díky kterému se sníží spotřeba droždí v receptu. Delším… Číst dál
Opuncie je sladký plod kaktusu, žluté, až červené barvy. Když jej rozkrojíme, má tvar pěticípé… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami