Dita P. a neobyčejně obyčejné příběhy, ve kterých se vaří
Takové ty obyčejné příběhy neobyčejně prozářené sluncem a zjemněné něhou matky, manželky, kamarádky. Dita Pecháčková si svým televizním pořadem Deník Dity P. získala nejen mnoho fanoušků, ale i kritiků. Když ale odmyslíme to všechno okolo, má Dita P. z kulinářského hlediska co nabídnout. I proto vydala už tři dobře prodávané kuchařky. V poslední době se zaměřuje hlavně na psaní receptů pro děti - barevně a vzhledem k jejímu mateřství také velmi autenticky slovem i obrazem podaných .
Dita Pecháčková každopádně není pouze výbornou kuchařkou, ale i šikovnou obchodnicí a designerkou. Její porcelánové sady, zastěry a brože pozvednou vaření i stolování o stupeň výš. Když se jídlo z kvalitních lokálních surovin podá na kvalitním porcelánu, takový oběd se stane sváteční záležitostí. Dita P. to dobře ví.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio