Gastroprůvodce Lukáš Hejlík má smysl pro kulturu slova i stolování
Dávno není pouhým hercem, Lukáš Hejlík v poslední době vešel ve věhlas zejména coby labužník a průvodce po zajímavých gastrozážitcích. Chuť dobrého jídla a vůni čerstvě upražené kávy patrně miluje stejně, jako literaturu, kterou ve svém LiStOVáNí scénicky načítá ve všech koutek své vlasti. Díky svým cestám navštívil nespočet českých, moravských i slezských podniků. A majitel každé restaurace, bistra nebo kavárny chce mít svůj podnik v jeho Gastromapě, kterou na svých cestách neustále doplňuje o nové informace a hodnocení.
Nechte se jím inspirovat. Chutě i cit pro stolování a estetiku Lukáše Hejlíka jsou vytříbené a je proto radno jim důvěřovat.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 8 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Retro okénko: Kdo vymyslel mouřenína z obalu legendární Kofily?