Zimní fazolačka s vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
Tuky | 58,86 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)
Kto chce, si ešte pridá ocot.
Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2010 09:40
HankaPu, tvoje fotky, ako obyčajne, sú nádherné...a mňa hreje predstava, že na mňa včera niekto v dobrom myslel...Ďakujem!
10. 3. 2010 00:36
hankapu...nadherne fotky...a tanier
10. 3. 2010 00:32
Magdalenko, dneska jsme jí měli k obědu a byla vynikající Máme rádi tyhle husté polévky, já už jsem nic jiného jíst nemuselaBodík už jsem ti dala, tak jsem si aspoň dovolila poslat nějaké fotky
9. 3. 2010 12:55
Dělám něco podobného, u nás je to Fazolačka
9. 3. 2010 00:28
Magdalenko, ty tvoje polévky nemají chybu +
8. 3. 2010 22:05
Já to pořád říkám, že duo M+M je nejlepší
8. 3. 2010 22:02
Tak to sa už červenám veľmi intenzívne...aj uši mi horia...
8. 3. 2010 21:59
Tak pozor-tohle beze srandy.Můj muž miluje duo Magdalenka-Mirča75.Dnes jsem dělala Mirčino hovězí se zázvorem a tvoje přílohové halušky..a otázka byla, jestli je to opět od čs tandemu...bylo!
8. 3. 2010 21:51
Magdalenko, to je svatá pravda - moje babička to taky říkala a proto se u ná polévky vždycky jedly a i dnes vařím polévku téměř denně, protože já jsem vyloženě polévková a naštěstí i manžel a děti taky. A Tobě posílám +9
8. 3. 2010 21:48
Manželova babka (a potom aj on to vravel našim deťom) vravela: polievka je grunt, ostatné je špunt...
8. 3. 2010 21:38
Magdipolévky jsou základ všehos luštěninami úspěchu je zaručeno8.bodu uděleno
8. 3. 2010 21:38
Lucka, nepreháňaj!!! Neviem, či sa mám smiať, alebo tešiť, som v rozpakoch a oblieva ma rumenec...
8. 3. 2010 21:22
Magdalenka-polévková bohyně TOPreceptů
8. 3. 2010 21:19
No,nebudu pozadu, magdalenka má skvělé polévky!!
8. 3. 2010 20:50
Tak tu musím vyzkoušet Za 3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 1 minutou
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 10 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 31 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka
Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
17 názorů