Brutzel-Svejk Rostbeef
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
Tuky | 3,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2014 21:38
Prave jsem delal Steak a maso lezelo ve vakuu (dulezite) v lednici skoro 4 tydny.Absolutni lahudka. Nechat lezet jen v sacku nedoporucuji. Maso se zkazi.
26. 6. 2014 15:23
... jedu k reznikovi pak dam maso odlezet pote se do toho pustim ...jinak na tento recept a web jsem narazil diky stolnimu kalendari, ktery ma doma v kuchyni.
Diky
Diky
9. 4. 2010 20:12
mňam,mňam...bodík
18. 3. 2010 22:59
Každopádně je to krásně vypadající kus masíčka, jen se zakousnout...
16. 3. 2010 20:33
Krásné +
16. 3. 2010 18:36
Omlouvam se, ze je to trochu neszozumitelne napsane, zitra se to pokusim napsat lepe. Lusinda toto maso se jmenuje Rostbeef a dela se v kuse nebo narezane na Steak, ale to jmeno zustava. A Vaclave vysvetleni k jak se dela Steak (na kulovem grilu) muzu lepe udelat v diskuzi nez tady.Podivej se na vcerejsi diskuzi neco jsem k tomu uz psal. K me cestine je jednoduche vysvetleni. Nektera slova proste neznam a nebo neumim prelozit.
16. 3. 2010 18:11
Zizalko,nemyslela jsem to zle Ja jsme uplny zacatecnik, ja i na caj recept s presnym popisem..Slova jako 'spetka' nebo 'podle chuti' mi zpusobuji nocni mury!
16. 3. 2010 14:52
Socátko, to jsem samozřejmě nemohla tušit. V profilu má na prvním místě češtinu, ale to může být tím, že to je podle abecedy...Myslela jsem, že je to Čech žijící v Německu Mátlo mě používání slov jako "indirekt". Dobrá, začátečník v kuchyni se asi těžko pustí do přípravy steaku a pokročilí zřejmě vědí, oč jde. Já jsem něco mezi tím
16. 3. 2010 14:05
Nechci být rýpal, ale tohle je steak(jistě výborný), roastbeef se peče jako jeden kus a filíruje po dokončení.Nedávno jsme se o jeho přípravě bavili v diskuzi.
16. 3. 2010 13:48
parada
16. 3. 2010 13:43
Zizalko, Svejk si zaslouzi obdiv! Cestina neni jeho prvni jazyk a ja osobne si myslim, ze to smysl dava...
16. 3. 2010 13:40
Konecne jsem se dockala Svejku.Nadherne fotky, a to maso jedna basen!! Pridavam k oblibenym a hned vyzkousim! Mas u me bodik!
16. 3. 2010 09:26
Švejku. Nejsem úplnej začátečník při vaření, ale necejchuju se ani ako ŠPICE. Stejk se mi nedaří a nedaří jak bych si představoval a dávám si ho za hříšné peníze zas a znovu s myšlenkou " Teď na to přijdu" a ono zase ne, když to děkám doma. Nikdy to není ono. Zkusím i tvoji metodu. Snad to vyjde a konečně se moje zamilované jídlo(Mimo jiné)povede.Je to podobné jako dělat ANGLICKOU slaninu. Aspň ty teploty. Václav
16. 3. 2010 08:55
Text vypadá, že vypadl z nějakého překladače bez jakékoliv úpravy Jako začátečník bych z tohoto moudrá nebyla Autor: napiš adminům prosbu o smazání receptu 2
15. 3. 2010 23:19
HM, TO JE MŇAMKA.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 9 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 22 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 40 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Co vysévat a vysazovat na zeleninovou zahradu v březnu. Semínka včas připravíme
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: anglický rostbíf podle pohlreicha rostbeef podle pohlreicha rostbeaf recept hovezi stejk rostbíf podle pohlreicha rostbeaf rostbeef na grilu anglický rostbeef hovězí rostbeef anglický rostbeaf hovězí steaky recepty anglický rostbeef pohlreich anglický roastbeef pohlreich hovězí steak příprava recept rostbeaf roastbeef na grilu steik medium rostbeaf teplota příprava steaku rostbeef pečení
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, olej olivový
Brutzel-Svejk Rostbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPo4
17 názorů