Mrkvová čalamáda pod maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 104,20 g |
Vláknina | 60,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 142,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato zeleninová směs je výborná pod maso, do různých gulášů, na kuře a nebo i do polévek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2020 17:11
Uloženo. Zvýraznil bych chuť několika chilli papričkami
6. 6. 2013 07:23
to se bude za chvilku hodit , takže si to ukládám +5
3. 6. 2010 07:43
3. 6. 2010 07:23
Hm, ukládám pro pozdější využití
3. 6. 2010 04:19
To vypadá dobře, mám takovéto věcičky moc ráda. Už se těším na zavařování, jestli letos ale bude co. U nás pořád prší, ale ne tak jako na jiných místech, a pořád ja zima snad ani nic na zahrádce nenaroste.
3. 6. 2010 03:46
2. 6. 2010 21:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 5 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 8 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: výborná čalamáda zavařujeme_čalamáda.cz zeleninová směs zavaření mrkvova zavarenina zeleninová čalamáda vyroba domaci calamady výroba zeleninové směsy čalamáda recept kure na calamade zavařování čalamády recepty zeleninové čalamády zavařování čalamády calamada ze zeleniny a masa domácí čalamada z cukiny zavařovat zeleninovou směs recepty na zeleninove smesi pod maso mrkvové zavařování výroba zeleninové čalamády mrkvove zavareniny čalamáda
Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, mrkev, cibule, voda, ocet, olej slunečnicový, cukerin, sůl
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
7 názorů