Kuře v komíně
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.
Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2010 15:32
Taky nevlastním komín, ale uzák máme na zahradě.
2. 8. 2010 13:06
Jani, pokud chci kuře udit, musím ho máčet Raději přijdu o trochu vyplavených živin, než ho solit Pragandou. A uzené vepřové se máčí ještě o hodně déle......nehledě na to, že takto upravené kuřátko nemáme zas tak častotakže to neřeším.
2. 8. 2010 11:59
Paráda Uzáček by byl, a uzené kuřátko mám rád Vyzkouším :-P +3
2. 8. 2010 11:08
Cathleen, fotky jsou až moc inspirativní , myslím, že požádám bratříčka, aby to zrealizoval na chaloupce
2. 8. 2010 11:02
Ivi, právě proto píši, že to přehodnotím a živiny tělu dodám v pokrmech z PH
2. 8. 2010 10:52
yanull, upřímně - v některých okamžicích dávám přednost požitku před živinami
2. 8. 2010 10:01
Cathleen, tento recept jsem už kdysi také četla a jediné, co mě od něj odradilo bylo to, že se do vody za tu dlouhou dobu vyluhují z masa všechny důležité živiny. Ale nevím, zda bych svůj názor neměla přehodnotit, protože voňavé kuřátko z udírny nebo komínu musí být dobrůtka velká.
2. 8. 2010 09:56
Ivi, pod digestoří máš plynový vařič?......ale vážně - udírnu (ještě) nemáme, ale když manžel dělal venkovní krb, poprosil strejdu, který na ni vyráběl plechovou "střechu" - komín, ať v komíně udělá dvířka. Udit se tam dá báječně
2. 8. 2010 09:52
cathleen, to bych ráda vyzkoušela, nešlo by to dělat třeba v digestoři??? v paneláku jsem nenašla komín, asi na něj kdysi soudruzi stavbaři zapomněli
ale ode mne , zkusím najít známé s komínem a vyzkouším u nich
ale ode mne , zkusím najít známé s komínem a vyzkouším u nich
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat
Kuře v komíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKL8
24 názorů