Bramborový guláš z PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,12 g |
Tuky | 7,58 g |
Vláknina | 18,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
V průběhu vaření jsem gulášek nemíchala, zamíchala jsem až po 3,5 hodinách, nic se nikde nepřipálilo. Chuť je naprosto jiná, než uvařeného guláše v hrnci, chutě jsou proleželé a bohaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 18:57
S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu
2. 11. 2013 16:57
Je to moje prvotina z PH. Dle receptu jsem nedala žádnou vodu, ještěže jsem se na to po 1,5 hod. podívala, žádná voda se odnikud nevyvařila, brambory vypadaly na povrchu oschle, tak jsem to zalila vodou a pokračovala ve vaření. Výsledek nakonec dobrý.
30. 4. 2013 18:56
mnam tak dobre fakt
29. 12. 2012 23:19
Kolik vody mám dát? Nebo se voda nedává?
7. 2. 2011 14:17
www.webovestranky.comDíky za recept. Uvařil jsem to a bylo to skvělé. Žádná přidaná voda, žádná mouka, brambory to zahustí. Přidal jsem tam navíc plechovku červených fazolí a špetku chili. Když vaříte v PH, nesmíte mít hlad.
9. 9. 2010 07:58
Buřtguláš mám ráda a vždy jsem to brala za rychlovku,ale neumím si představit vařit to tak dlouho i když zřejmě má úplně jinou chuť.+1
8. 9. 2010 21:58
maris,no právěmě by to taky nenapadlo,ale prubnu to a uvidím
8. 9. 2010 21:07
Já PH mám a moc ráda ho používám, chuť připravených jídel je z něho fantastická, ale - nic proti tomuto receptu - buřtguláš bych asi v něm taky nedělala, i když - nikdy neříkej nikdy, že jo
8. 9. 2010 21:00
Buřt-guláš 4,5 hodiny? U masa vařeného v PH to chápu, ale u tohoto pokrmu vůbec. Je to jen můj podiv, takže komu to vyhovuje jen tak dál.Chuť dle mého dělá u buřt-guláše kvalitní použitá surovina a to hlavně uzenina.A vůbec co se do toho pletu když nemám PH
8. 9. 2010 20:48
výborný nápadv neděli budu po oslavě,tak ať PH makáa buřtgulášek my mocinko rádi,díky
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeštaky jsem nechápalateď už vím
8. 9. 2010 20:41
Dobrý nápad.Taky vyzkouším.
8. 9. 2010 20:17
Věřím,že je guláš dobrý!Ale vařit buřt-guláš 4,5 hod.asi by mne kleplo.
8. 9. 2010 19:49
Právě dneska jsem vařila bramborový guláš, příště udělám v PH.Dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 10 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 14 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vuřt guláš z bramborem bramborový guláš bez masa bramborový guláš v pomalém hrnci burtgulas v pomalem hrnci buřt gulaš v pomalem hrnci bramborový guláš bez uzeniny bramborový guláš z pomalého hrnce jak se dělá bramborový guláš bramborový guláš v ph bramborový guláš bramborový guláš pomalý hrnec bramborový gulaš ze salámu pomalý hrnec bramborový guláš vuřt guláš bramborový guláš z masa buřt guláš buřt guláš pomalý hrnec burtgulas v ph buřtguláš pomalý hrnec masový bramborový guláš
Suroviny: cibule, brambory, salám lovecký, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, sůl, olej, rajče, paprika čerstvá červená, mouka hladká, voda
Bramborový guláš z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZQk
13 názorů