Francouzské brambory ze syrových brambor
Zapečené brambory mají mnoho způsobů přípravy. Tento recept je ze syrových bramborových plátků, tudíž ušetří jedno vaření. Přidat můžete oblíbené uzené maso či uzeninu a zeleninu, kterou máte doma rádi.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,20 g |
Tuky | 31,08 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 118,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2010 18:36
11. 12. 2010 18:20
11. 12. 2010 09:14
Ja robím francúzske zemiaky len zo zemiakov varených v šupke, má to úplne inú chuť, ale často zapekám zemiaky s inými vecičkami a vtedy použijem aj surové zemiaky Na francúzske zemiaky sa u nás striedajú len vrstvy zemiakov, klobásy a plátkov vajíčok. A zaleje sa kyslou smotanou. Ale ten tvoj recept má čo do seba a keďže zemiaky milujeme na akýkoľvek spôsob, určite ho vyskúšam. + 2
11. 12. 2010 00:01
10. 12. 2010 23:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 17 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 17 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 1 hodinou
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 10 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 13 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 16 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 16 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 19 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 20 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 20 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: francouzké brambory ze syrových brambor zapečené brambory ze syrových brambor syrove brambory francouzské brambory se zeleninou francouzské brambory recept francouzské brambory zapečené recept na zapečené francouzské brambory francuzske brambory zapékané brambory ze syrových brambor recepty ze syrovych brambor francouzské bram zapecene francouzske brambory francouzské brambory recept zapecene syrove brambory francouzsky brambory francouzské bramory francouzské brambory v troubě francouské brambory ze syrových brambor syrovy brambor recepty na francouzské brambory se zeleninou
Suroviny: brambory, maso uzené, směs zeleninová mražená, cibule, sůl, pepř mletý, mléko, vejce, olej, voda
Francouzské brambory ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymmz
20 názorů