Rybka inspirovana k. radulkou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maly trik na jisku: casto vidim v receptech, ze je treba zahustit susenou jiskou. Jsem alergik, proto mi konzervanty a ecka nevyhovuji. Delam si jisku do zasoby, tmavou i svetlou..., beznym zpusobem ve vetsim mnozstvi a davam zamrazit. Kdyz je potreba, pouze uloupnu nozikem, kolik potrebuji a jemne nakrajim nebo nastrouham do omacky. Jiska se nikdy nesrazi a neudela zmolky, chova se jako susena....:)))) To jenom na okraj...:))) Mozna se to bude hodit, neni pokazde zbytecne uspinene nadobi. Jeste k rybe Haddock: mam ji rada, protoze ma pevne bile stavnate maso a kuzi stahne i amater. Staci zariznout pod kuzicku a tahnout.... Ryba v zime zije na Cape Hatteras, coz je asi hodinku jizdy autem, kde bydlim...:)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2011 18:43
Daniella O.:a co já já bych si taky udělal dovolenou , super
6. 4. 2011 18:22
Krásné a lákavé fotky
6. 4. 2011 18:07
Spagetko, dekuji, stale ti rikam, at si udelas dovolenou. Budu ti varit, az se ze me bude kourit....
6. 4. 2011 18:03
Dani - mňáám - dovolila jsem si přiložit český překlad, co je haddock - treska skvrnitá - doufám, že se to objeví v češtině http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&t...
Jo je to česky. Huráááá
Ryba se dá sehnat i u nás v Kaufu - tedy filety z ní.Vyzkouším!!!!
Jinak to už je po třetí v krátké době, co mám hlad
Jo je to česky. Huráááá
Ryba se dá sehnat i u nás v Kaufu - tedy filety z ní.Vyzkouším!!!!
Jinak to už je po třetí v krátké době, co mám hlad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 15 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 18 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 25 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 32 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 35 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 41 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 42 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 51 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: ryba haddock mrazit špenát haddock recept jak zamrazit špenát jak mrazit špenát losos s hráškovým piré haddock ryba jak mrazit ryby recept na hadock mrazíme lečo haddock+ryba špenát mrazíme jak zamrazit žampiony
Suroviny: ryba, pomeranče, máslo, olej kokosový, sůl, pepř, rozmarýn sušený, curry, cukr hnědý, mouka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
19 názorů