Úžasná jahodová buchta
Jahodová buchta je skvělým tipem na osvěžující moučník pro horké letní dny. Tvarohovo-máslový krém, natřený na kakaovém korpusu poklademe bohatou vrstvou jahod a nastrouhaná mléčná čokoláda na povrchu posune chuť moučníku ještě blíže k dokonalosti.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 28 197 kJ / 6 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,39 g |
Tuky | 307,48 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 870,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: www.mimibazar.cz
Pořádně vychlazená je dokonalým dezertem do parných dnů!
Dá se dělat i z mražených jahod, ale ty pouští hodně šťávy-buchta je rozteklá. Nejlepší je, když je buchta z čerstvých jahůdek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2011 13:56
19. 6. 2011 13:50
Bibi v 15letech proč néTo jsem už pekla a vařila také
19. 6. 2011 13:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 13 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 14 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 27 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Jak správně zamrazit jahody? Poradíme správný postup, aby se plody neslepily a zachovaly si co nejvíce své chuti a vitamínů
Další recepty
Tématické fráze: jahodová buchta minibazar vaření a pečení jahodové buchty nejlepsi jahodova buchta buchta s jahody buchta z jahod buchta s jahodami buchta z mražených jahod jahodová buchta s krémem úžasná tvarohová buchta můj minibazar minibazar.cz recepty pečení z jahod buchty z jahod rychlá jahodová buchta jahodová buchta na plechu recept na jahodovou buchtu úžasná buchta jahodová tvarohová buchta recepty na jahodové buchty
Suroviny: vejce, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, kakao, máslo, cukr moučkový, tvaroh ve vaničce, čokoláda hořká, jahody čerstvé
Úžasná jahodová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZZJ
18 názorů