Višňový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 562 kJ / 3 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,59 g |
Tuky | 76,69 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 636,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vypeckovaný višňový kompot kupuji v Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2011 22:31
BILKOVAI: Z meruněk jsem nezkoušela, ale kompot O,7l z vypeckovaných višní kupuji v Lidlu asi za 27,- Kč.
7. 12. 2011 22:28
Ja.Lenttilka:Děkuji za foto a vyzkoušení a jsem ráda, že řezy chutnaly
7. 12. 2011 20:34
Nemám višně. Šlo by to udělat třeba z meruněk? Ty jsou taky takový kyselejší. Ráda bych to zkusila
7. 12. 2011 10:21
skvělý zákuseček,olizovali jsme se až za ušima
23. 11. 2011 20:50
Kateřina: Želatinový ztužovač se rozmíchá asi s 1dl studené vody, pak se přidá 3-4 lžíce jogurtu, pořádně se vymíchá a přidá se do jogurtu se šlehačkou. Vše je za studena. Návod je na obalu ztužovače.
Alexxa: Přidávám foto stěrek a nože, kterým řezy krájím. Je to starý nůž, který mi upadl na zem a ulomilo se mi kousek rukojeti.
Alexxa: Přidávám foto stěrek a nože, kterým řezy krájím. Je to starý nůž, který mi upadl na zem a ulomilo se mi kousek rukojeti.
23. 11. 2011 16:54
Dobrý den ráda by jsem se zeptala jestly ten želatinový ztužovač přide do té šlehačky teplý????????? díky
21. 11. 2011 09:21
jahoda:moc děkuji
20. 11. 2011 15:52
Krásná práce
19. 11. 2011 10:15
Merylas: díky, ale každý den by mne to nebavilo. Jako koníček je to zajímavé
19. 11. 2011 10:04
Bahula: Tvé moučníky jsou opravdu pohádkové Nevím jak to teda děláš Taky bych byla pro tu Tvoji cukrárnu Bylo by tam narváno, protože takové zákusky co děláš Ty, to se hned tak nevidí.
17. 11. 2011 20:16
nádhera
17. 11. 2011 06:37
Zákusek je jedna velká krása
17. 11. 2011 01:17
Alexxa: doplním za Bahulu (nevadí, že ne- také to používám). Jde to krásně malou asi 10cm plastovou stěrkou, kterou koupíte v domácích potřebách(já ji dokonce dostala přiloženou u nějaké nádoby). Má na jedné straně zuby menší a na druhé straně má zuby větší, nebo na jedné straně bývá rovná hrana a na druhé straně jsou zuby.
Jde to ozdobit i vidličkou, ale touto zubatou stěrkou je to mnohem jednoduší a rychlejší
Jde to ozdobit i vidličkou, ale touto zubatou stěrkou je to mnohem jednoduší a rychlejší
16. 11. 2011 17:58
Už jsem se vrátila, jsem opět doma a nestačím zírat na bodíky a milé komentáře. Všem moc a moc děkuji
Nejsem ani kuchařka ani cukrářka a moje zaměstnání má daleko od těhle profesí. Vaření a hlavně pečení je můj koníček.
Řezy krájím starým nožem, po každém řezu nůž utírám a nahřívám v horké vodě. Příště ho vyfotím i s platovými kartami.
Nejsem ani kuchařka ani cukrářka a moje zaměstnání má daleko od těhle profesí. Vaření a hlavně pečení je můj koníček.
Řezy krájím starým nožem, po každém řezu nůž utírám a nahřívám v horké vodě. Příště ho vyfotím i s platovými kartami.
16. 11. 2011 11:54
Nádheraaaa a ráda bych prosím věděla,jak je možné docílit tak krásný povrch na zákusku..předem moc děkuji za radu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 6 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 52 minutami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 59 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
V době respiračních onemocnění hraje důležitou roli vitamín C. Proč zrovna on? A skutečně je jeho bohatým zdrojem citron?
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Tématické fráze: top recepty višnové řezy-luxusní recepty na zákusky zákusek s višněmi višňový kompot zákusky recepty luxusni zakusky zajímavé zákusky višnová bublanina od cukráře zajímavý zákusek zákusek visnový kompot recept višnové zákusky zákusky s višněmi nejlepší zákusky recepty zákusky luxusní zákusek dorty řezy rolády recepty luxusní recept na zákusek zákusky z višní zákusky jako od cukráře
Suroviny: vejce, cukr, voda, olej, kakao, mouka polohrubá, griotka, kompot višňový, cukr krystal, pudink vanilkový, bílek, jogurt bílý, šlehačka, cukr vanilkový, ztužovač želatinový, voda
Višňový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x75r
66 názorů