Chřestová polévka krémové konzistence se zakysanou smetanou
Bílý chřest můžeme zpracovat do jemné a krémové polévky. Nejprve jej blanšírujeme a poté přidáme do vývaru, který chuť zvýrazní. Do krémové konzistence si pomůžeme rozmixováním a při servírování doplníme polévku křupavou slaninkou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 755 kJ / 1 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,69 g |
Tuky | 139,26 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 57,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krém je jemný a moc chutný se zakysankou i se slaninkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2012 17:31
28. 2. 2012 22:52
28. 2. 2012 20:05
28. 2. 2012 16:33
28. 2. 2012 16:30
28. 2. 2012 15:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 55 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 1 hodinou
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 2 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 6 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Který chřest se musí oloupat a jak jednoduše na to, vám prozradí naše názorné video
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Další recepty
Tématické fráze: chřestová polévka z bílého chřestu chřestová polévka polévka chřestový krém chřestová polévka z nakládaného chřestu chřestová polévka recept chřest polevka chřestová smetanová polévka chřestová polévka s bramborem krémová chřestová polévka chřestový polevka chřestová krémové polévka recepty polévky krémové krémové polévky krémové polévky chřestový krém polévka zelený chřest se zakysanou smetanou chřestové polévky chřestový krém recept chrěstové polévka zelený chřest polevka bez smetany
Suroviny: chřest bíly, máslo, cibulka jarní, vývar kuřecí, mouka hladká, smetana zakysaná, slanina, sůl, pepř bílý mletý, ořech muškátový
Chřestová polévka krémové konzistence se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAOl
6 názorů