Huspenina z vepřových loktů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 288 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč lokty?
Já prostě předním kolínkům z prasete říkám lokty :)
Zeleninu tam nemíchám ze zvyku - nemám rád, když se to pak na řezu zbytečně drobí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2021 14:25
5. 9. 2020 11:30
Rcp ucházející tedy až na tu želatinu, že
...ale název fantastický
10. 3. 2013 12:21
4. 5. 2012 09:40
4. 5. 2012 07:31
3. 5. 2012 20:48
3. 5. 2012 20:36
Jsou tam jen pro dekorativní účel,čemuž odpovídá jejich množství
3. 5. 2012 20:24
3. 5. 2012 19:35
3. 5. 2012 19:29
3. 5. 2012 19:24
3. 5. 2012 19:06
3. 5. 2012 18:09
3. 5. 2012 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 8 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 9 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 11 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 12 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cheesecake - luxusní dezert pro příjemný chuťový a estetický zážitek. Jak udělat pečený i nepečený
19 receptů na krémové polévky: Připravte si je v chladných dnech, zasytí vás a zahřejí
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z vepřového kolena vepřová želatina huspenina z kolena huspenina vepřová huspenina recept na sulc vepřové koleno huspenina huspenina recept vepřový sulc sulc recept recept na huspeninu vepřové koleno sulc želatina z vepřových kůží huspenina z uzeneho kolena vepřová želatyna vepřový sulc recept želatina z veproveho masa recepty na sulc postup uvaření huspeniny zelatyna z veprovych kůži
Suroviny: koleno vepřové, želatina, koření nové koření, pepř bílý, žampióny, bobkový list, sůl, cibule, ocet
Huspenina z vepřových loktů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAyl
14 názorů