Demi Glace
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 608,18 g |
Tuky | 200,79 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 51,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z knihy "Prostřeno bez servítků"
Recept na Demi Glace přidávám kvůli dalšímu receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/27699-teleci-licka...
Omlouvám se za špatnou fotku, ale hotovo bylo až hodně pozdě večer :) Tudíž je špatně osvětlená...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2022 19:23
9. 12. 2020 06:22
8. 12. 2020 21:36
8. 12. 2020 17:41
19. 1. 2017 18:21
19. 1. 2017 18:21
19. 1. 2017 18:20
8. 10. 2016 22:51
8. 10. 2016 22:36
17. 2. 2016 20:27
17. 2. 2016 20:16
2. 8. 2014 09:32
Máte pravdu..., je to cítit
Upravil jsem v postupu i tady: http://www.labuznik.cz/recept/hovezi-vyvar-falesna...
Děkuji
2. 8. 2014 08:54
2. 8. 2014 08:44
1. 8. 2014 23:48
Proč se tuk vyhazuje, když kosti při následném vaření ještě další tuk pustí? Já ho sloupnu do mrtě až z hladiny vývaru po jeho vychlazení...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 12 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 16 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 3 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 4 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 5 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 7 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 7 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10 tipů, jak na dokonalý hovězí vývar: Věnujte čas předpékání a pomalému vaření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Další recepty
Tématické fráze: demi glace demi glace recept příprava demiglas demiglas příprava demi glass omáčka demi glace recept demi glace recept pohlreich omáčka demi glace demi-glace demiglace demi glas demi glace pohlreich demi glass co je demi glace demi glase demi glas recept recept na demiglas omáčka demi glas omacka demi-glace recept demiglace recept
Suroviny: kost telecí, mrkev, cibule, celer řapíkatý, pórek, tymián, bobkový list, olej olivový, česnek, víno červené, protlak rajčatový, pepř
Demi Glace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBXr
33 názorů