Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
1
Podle použitých surovin
Nutriční hodnoty
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vyzkoušeno po léta, jinak nedělám a nikdy se mi nesrazila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2013 16:06
15. 7. 2012 22:10
15. 7. 2012 21:21
15. 7. 2012 08:59
15. 7. 2012 08:57
15. 7. 2012 08:50
15. 7. 2012 08:49
15. 7. 2012 08:46
15. 7. 2012 07:53
15. 7. 2012 07:53
15. 7. 2012 07:42
15. 7. 2012 07:31
15. 7. 2012 07:19
15. 7. 2012 07:11
15. 7. 2012 07:04
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: k čemu se hodí holandská omáčka domácí tatarka z Majolky® domácí tatarka z Majolky® tatrska omacka tatarka z majonezy tatarka tatarka recept k čemu holandská omáčka domáci tatarka z majonézy majonéza s kapary tatarka ze zloutku majoneza podle sandtnerové jak udělat z majonézy tatarku tatarka z holandské omáčky k čemu podávat holandskou omáčku průmyslová majonéza holandská omáčka z majonézy tatarská omáčka se sardelkami pletynky s majonezy recept na tatarku
Suroviny: žloutek, hořčice plnotučná, olej rostlinný, sůl, pepř, omáčka worcesterová, ocet, cibulka, okurka čerstvá, mléko
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
18 názorů