Naložená kýta pro Janču Remkovou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
4 porce plus jeden bonusový řízeček :o)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2009 11:44
Jani mám radost, že chutnalo a díky za přidání fotečky, máš to moc hezké.
19. 1. 2009 13:52
Lucinko, moc dobré!! Doufám, že jsi v pořádku a že se ti bude líbit fotečka, kterou jsem přidala a děkuji ti za recept.
4. 12. 2008 11:35
Lusindo, nebyla si v minulém životě vyslýchána inkvizicí v mučírně?
3. 12. 2008 21:25
Právě to Tesco jediný můžu-nemají tam háky a není stísněný prostor.
3. 12. 2008 21:24
o prášku jsem také nevěděla, to je úžasný trik - díky
3. 12. 2008 21:24
Přiznávám, že ač ze starého rodu jihočeských řezníků a hospodských, mám fobii z masny.To si nedělám srandu, takže mi maso chodí kupovat muž nebo mamka.Já jen zadám instrukce.Je to fakt hanba, ale já tam mám stísněný pocit..no kdo nezažil-neví.
3. 12. 2008 21:19
,jen ta představa..., ale Lusindo, proto já nekupuju balíčkové maso (to už musí být fakt zle - ale pak si to riziko odnáším já) raději volím řeznictví klasické - počkej, teď přemýšlím nad Tescem ...ale tam u pultového masa máš právo na kontrolu. Já vím, že je to těžké, když je za tebou fronta ...,ale pokud máš už třeba stálé řeznictví, kde nejsi tak anonymní, tak je to o něčem jiném. A maso budeš jíst ty a ne lidi za tebou, ani ti na něj nepřidaj.
3. 12. 2008 21:11
Jenže právě to osvětlení v masně, o Tescu nebo balíčku raději ani nemluvím, to hodně zkresluje.Takže vidím možnost:"Pane řezníku, ukrojte mi na steak, a já se půjdu mrknout před krám.Fronta laskavě počká."
3. 12. 2008 21:06
Tak tady to vidím na vzpouru chuťových buněk. Ale je fakt, Jani, že roštěnec (nízký nebo vysoký) ze starého býka - no to radši podrážku z adidasek Ale zas právě u roštěnek je fantastický fígl - z mladého kusu totiž to poznáš jednak barvou - je jasná, zářivá, nesmí být ani malinko zakalená nebo do šeda, - a jednak, když to zmáčkneš tak necítíš prakticky žádný odpor. Jo pokud kupuješ porcovaný, tak bacha na nakrájení. Tam může být i z mimina býka a pokud není přes vlákno, tak ....atd
3. 12. 2008 21:00
...tady Jani vidíš ty chuťové asociace.
3. 12. 2008 20:59
Lucko, no jo, býka, roštěnka taky není moje silná stránka, ale prý to musí být hlavně mladý roštěnec. Ale, koukám, jak jsme od kýty přešly k hovězímu!
3. 12. 2008 20:54
tak tohle s tím práškem jsem neznala, ale určitě to musí fungovat, a recept je jedlý i bez něj .Zkusím to se vším
3. 12. 2008 19:20
Já se zajímala jak na steaky-dostala jsem přednášku jak koupit odleželé maso z argentinského býka odrudy Angus...i když nejsem socka tak na tohle bych potřebovala ještě jednoho manžela, který by ovšem u nás nejedl, a pouze z dobroty svého srdce mi odevzdával výplatu.
3. 12. 2008 19:17
Trik s prdopečem znám, bylo mi to doporučeno právě kvůli kýty!
3. 12. 2008 18:54
Z Orlové do Brna to máš daleko-tož su v klidu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Čím naplnit palačinky, abychom obměnili jídelníček? Na výběr máme náplně sladké i slané
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta recept naložené vepřové maso naložená vepřová kýta naložené jehněčí naložená vepřová panenka naložené jehněčí maso naložení vepřového masa vepřová kýta naložena naložená panenka jehněčí kýta recepty naložené vepřové jak naložit vepřovou panenku naložení jehněčího nalozeni veprove kyty jak naložit kýtu jehněčí maso naložení naložení jehněčího masa vepřová panenka naložená jak naložit vepřovou kýtu argentinský býk
Suroviny: kýta vepřová, vejce, hořčice, vegeta, pivo světlé, pepř mletý, mouka hladká, prášek do pečiva, česnek, olej
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
18 názorů