Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 4 593 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,26 g |
Tuky | 22,02 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 34,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Delší dobu jsme neměli hovězí a ještě déle ne na zázvoru a máme ho moc rádi. Tentokrát jsem ho chtěla trochu jinak a jiné bylo, pro nás ještě lepší chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2013 16:11
Vaclav Fronek:Vašíku,zázvoru se vůbec nebojv kombinaci zvláště s hovězím je moc fajn
Bibinko,pomaláč nemám,já spíš zase"rychlím"v papiňákuale Tvá dobrota se mi líbí
Bibinko,pomaláč nemám,já spíš zase"rychlím"v papiňákuale Tvá dobrota se mi líbí
15. 5. 2013 12:24
Vaclav Fronek:Vašíku, jen se neboj, je to vynikající jídlo a u nás patří ke špičce dobrých jídel, samozřejmě i s jinými dobrotami
15. 5. 2013 10:39
Janinko. To je teda odvaha s tím zázvorem do guláše. Ale jako krajan tě podporuji a sám to v brzké době vyzkouším. Jsem moc zvědav. Nejdříve jen pro sebe abych se třeba nepropích. Zatím +bodík 4
15. 5. 2013 09:27
1974andrea:Andrejko, já ti velmi děkuji za pěkná a přesně vystihující komentář, který jsem měla i já na mysli, je tyhle neregistrované dámy za to nestojí, abych jim cokoliv vysvětlovala
Za 1.když si všimneš jsou to opakující se nicky pod mými recepty-prudiči, kteří se sem chodí pouze bavit a čekají na mou reakci-tu radost jim neudělám a za 2.jakmile bych cokoliv napsala, vznikne tady debata, která bude nekonečná......já osobně když vím, že by mi nějaký recept nechutnal, tak ho přejdu a nebudu přece dotyčné psát něco o blafu,humusu atd.protože dobře vím, že tisíc lidí=tisíc chutí a někomu to může třeba hodně chutnat
Za 1.když si všimneš jsou to opakující se nicky pod mými recepty-prudiči, kteří se sem chodí pouze bavit a čekají na mou reakci-tu radost jim neudělám a za 2.jakmile bych cokoliv napsala, vznikne tady debata, která bude nekonečná......já osobně když vím, že by mi nějaký recept nechutnal, tak ho přejdu a nebudu přece dotyčné psát něco o blafu,humusu atd.protože dobře vím, že tisíc lidí=tisíc chutí a někomu to může třeba hodně chutnat
15. 5. 2013 08:31
mně by to chutnalo, takže si to ukládám a určitě to vyzkouším a je mi jedno kolikrát to tu je
15. 5. 2013 08:21
Fakt nechápu vaši nevraživost vůči Bibince Jakým způsobem vaří a kombinuje suroviny, je přece jen její věc, oni si pochutnají a její recepty mají i své příznivce. Každý si může na těchto stránkách z bezmála 32tis. receptů přece vybrat ten, který mu bude vyhovovat. Nechápu, proč komentovat něco, co nikdy vařit nebudu. Jsou tu jiné recepty, které bych já osobně nevařila, ale proč to někomu cpát do komentářů. Hezký den všem
14. 5. 2013 20:55
Bibinka opisuje recepty a vydává je za své
14. 5. 2013 20:38
savlinka: ano, určitě to musí být výborné, když je to tu 2x
14. 5. 2013 19:59
Určitě moc dobré
14. 5. 2013 15:32
Lidka:
14. 5. 2013 14:32
Recept je určo dobrý, ale koukám, že naprosto totožný tu je od Mirči.Stačilo napsat, že vy přidáváte ty čtyři lžíce zakysané.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 1 hodinou
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 4 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 6 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 6 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 7 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 8 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na česneku v ph hovězí v ph hovězí na zázvoru v ph hovězí maso v ph hovezi na zazvoru ph recepty dobry recept hovezi na zazvoru hovězí na zázvoru v papinaku hovězí na zázvoru a česneku v ph recept-hovězí na zázvoru hovezi na divoko delane v papinaku jak osmažit cibulku hovezi na zazvoru se smetanou zahustit omáčku v ph hovezi maso na zázvoru se smetanou jak pouzit solamyl aby nebyly hrudky recepty hovězí na zázvoru omáčka recept hovezi vino zazvor
Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, zázvor mletý, protlak rajčatový, omáčka sojová, smetana zakysaná, cibule, mouka, olej, pepř, sůl
Hovězí na zázvoru jinak, dělané v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JK2P
11 názorů