Fofr zelňačka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 960 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2022 21:49
9. 2. 2014 03:07
9. 2. 2014 02:47
Pokud se jedná o zelí kyselé, tak se v něm brambory nikdy neuvaří, zůstanou polotvrdé. Masox se dávat nemusí stačí sůl a magi. Chuť dodá klobáska.
8. 2. 2014 01:53
8. 2. 2014 00:53
A v tom je rcp rafinovaný... Taky jsem na to málem skočil...
V rcp ale nestojí psáno o jaké zelí se jedná
Podle obrázku to vypadá, že bylo vařeno z hlávkového zelí a pak je to OK, ale já bych v závěru ještě okyselil, protože jinak, bez octa, je to taková ochuzená, klobásou vylepšená, Hábovice - jak se u nás říká...
8. 2. 2014 00:36
7. 2. 2014 20:22
7. 2. 2014 19:39
7. 2. 2014 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 20 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 20 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 8 minutami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 56 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 13 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: zelnačka ládi hrušky z čeho se vyrabělo magi polévka hábovice zelňačka z hlávkového zelí tncz nova levné recepty ládi hrušky recepty zelnačka habovice-polévka láďa hruška zelnacka hábovice recepty ládi hrušky zelnacka recepty ládi hrušky fofr dort recept zelnacka recepty ládi hrušky polevka zelńačka zelňačka podle ládi hrušky hábovice recept fofr dort ládi hrušky zelńačka-recepty magikostka zelňačka top recepty od hrusky z čeho je magi
Suroviny: brambory, cibule, máslo, mouka hladká, zelí, paprika sušená sladká, klobása, sůl, pepř, majoránka, kmín celý, masox
Fofr zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlqA
9 názorů