Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 118 kJ / 3 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,33 g |
Tuky | 233,95 g |
Vláknina | 15,46 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 119,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
holandská omáčka-viz Top recepty
PS: při smažení placiček je lehce přimáčkněte obracečkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2014 08:29
Diskuze mimo hodnocení receptu zkopírována a přeložena sem, tu se prosím vyjadřujte a nezatěžujte recept komentáři, které pod něj nepatří. Děkuji za všechny kuchařinky a kuchaře. Přečtěte si i níže psaný příspěvek xjurného, kde jasně formuluje, co PATŘÍ A CO NEPATŘÍ POD RECEPT. Od toho máme diskuzní fórum.
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415
3. 3. 2014 22:06
vybusna: aj ja mám rada, ak ryba chutí ako ryba - imponuje mi prirodzená chuť východiskových surovín.
3. 3. 2014 21:28
Ked mam kvalitnu rybu, tak hlavne necham vyniknut chut kvalitneho masa a nie ju znicit vyprazanim, zapekanim a zalievanim omackou. K prilohe, ktoru udavate pri recepte nema ani cenu sa vyjadrovat, ak na nu pozeram ako prilohu k rybe....skor by som ju povazala so zeleninovym salatom za hlavne jedlo.
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!
3. 3. 2014 21:25
No, když si odmyslím to zbytečné smažení, nahradím přílohu bramborem a použiji opravdu holandskou omáčku místo toho, co je na těch nepříliš kvalitních fotkách, tak by to možná šlo Ale to už je asi jiný recept
28. 2. 2014 21:04
barinek:Je to velká dobrota,ale jak říkám,vše se odvíjí od kvality ryby. Nemá cenu kupovat Pangase a ryby tomu podobné...
28. 2. 2014 20:59
Dajda:Je to velká dobrota a holandskou omáčku nemusíte a placičky jdou smažit na teflonové pánvi "nasucho".Řízek s bramborovým salátem je asi daleko větší bomba...
28. 2. 2014 20:48
Vypadá to moc hezky, ale já bych se dost bála přemíry tuku a úpravy náročné na žlučník: smažená ryba v trojobalu se znovu zapeče se sýrem, a to v máslem vymazaném pekáčku, pak se ještě přelije holandskou omáčkou, která se valnou většinou skládá ze žloutků a másla (cholesterolová bomba) a k tomu ještě smažená příloha se šunkou. Páni, to asi přežije málokdo bez úhony.
28. 2. 2014 20:34
tak to je hodně zajímavý recept,určitě dobrota!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 minutou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 8 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 31 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 46 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Grilování ryb: 7 tipů, na čem grilovat ryby, aby zůstaly dokonale šťavnaté a nebyly vysušené
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
7 nejlepších receptů na grilované pochoutky. Jak postupovat, aby se nám grilování povedlo
Další recepty
Tématické fráze: gratinovaná ryba treska s mozzarelou treska s rajčaty a mozzarelou ryba s mozzarelou a rajčaty recept ryba pro žlučník ryba s rajcaty a mozzarelou gratinované brambory s mozarelou treska d rsjcsty s mozarelou treska cena treska s mozarelou ryba s mozarelou a rajčetem gratinovaná na rajčata gratinované brambory mozarellou gratinované brambory s mozzarelou treska s mozarelou recept treska recepty pro žlučník treska doba smazeni treska s ledovym salát recept ryba s bazalkou a rajcaty treska s mozarellou
Suroviny: treska, sýr mozzarella, rajče, bazalka čerstvá, salát ledový, máslo, vejce, máslo, žloutek, šťáva citronová, sůl, pepř, citron, brambory, prosciutto, olej olivový
Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAm2
8 názorů