Majonéza a tatarská omáčka
Suroviny
Porce: Na přípravu přibližně 300 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 10 043 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,53 g |
Tuky | 259,57 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 6,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2018 07:04
7. 8. 2014 13:16
6. 8. 2014 09:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 3 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 4 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 5 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Majonéza patří nejen na hranolky. Tuto geniální omáčku si oblíbil už kardinál Richelieu
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: tatarská omáčka z majonézy priprava tatarske omacky majonéza z olivového oleje majonéza recept tatarska majonéza tatarská omáčka recept domácí tatarská omáčka omáčka z majonézy domácí tatarská omáčka z majonézy tatarská omáčka majonézové omáčky majonesove omáčky recept na tatarskou omacku bez majonezi příprava majonézy omáčky z majonézy tatarská omáčka recept z majonezy co si vybrat tatarku nebo majonézu tatarská omáčka příprava pepřová omáčka majonéza majonéza olivový olej
Suroviny: olej slunečnicový, olej olivový, žloutek, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, šťáva citronová, sůl, pepř bílý, cibule šalotka, okurky sterilované, kapary, petrželka hladkolistá
Majonéza a tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqRq
3 názory