Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 626 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,30 g |
Tuky | 84,65 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup krok za krokem najdete na
http://www.hobbymanie.tv/clanek/znate-je-rizky-nar...
Pokrm připravila Marcela Matyášová, autorská práva vlastní Hobbymanie.tv
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2014 16:21
frejka55: jak vykrádamé? Hodně receptů je tam napečeno námi a na většinu ať už fotky nebo recept máme dovolení od autorek fotografií ke zveřejnění. Jediný problém byl s řezem macecha, který nám zaslal fanoušek a neověřili jsme si ho jestli je opravdu autorem. Tak nepište že vykradame ostatních. Znáte mnamkyrecepty.sk? Také čerpají z různých zdrojů. My jsme pekařky kontaktovali, zda máme jejich povolení ke sdílení.
18. 11. 2014 19:48
opravdu dobre moc chvalim ..
15. 11. 2014 17:23
Dnes jsme měli k obědu, moc dobré to bylo, bodík letí
13. 11. 2014 16:51
Tyto neobvyklé řízky neznámMoc se mi líbí
12. 11. 2014 13:53
Zajímavé jídlo, ukládám na vyzkoušení.
12. 11. 2014 13:15
Moc dobře to vypadá - po letech mi to připomnělo, že kdysi dávno maminka takto dělala řízky z králíka, po osmažení skládala do remosky na sebe, zalila šlehčkou, přidala máslo a pak ještě pekla
12. 11. 2014 10:45
Jardo nic si z toho nedělej hlupák se vždy najde co do všeho šťorá.
Dávám 5 bodíků
Dávám 5 bodíků
12. 11. 2014 01:06
Vykrádání je bohužel v dnešní době považováno za něco normální, dokonce snad je autor plagiátu "in". Mám zkušenosti ze zaměstnání, kde se někteří jedinci nestydí vydávat cizí myšlenky za vlastní (a hlavně to musí říct šéfovi dříve, než skutečný autor).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
11. 11. 2014 17:34
ota: Ale ne, tady šlo jen o to deklarovat, že text i fotografie jsou autorské, tj. nejsou přebrané z cizích zdrojů. Ale upravíme to, pokud to dělá problém. (Máme v tomto směru špatné zkušenosti např. s anonymním Nejrecept.cz, který vykrádá všechny ostatní...)
11. 11. 2014 17:09
Zůstávám s pusou otevřenou.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
11. 11. 2014 17:09
Recept si ukládám a dávám bodika
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Remoska je skvělý pomocník nejen v kuchyni, ale i na cestách. Poradíme, jak v ní upéct kuře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: nejrecept řízek naruby zapečený nejrecept.cz zapečený řízek naruby řízky naruby zapečené se smetanou neobvyklé recepty trojobal naruby řízky v remosce zapečený rizek řízek naruby zapečený se smetanou řízky naruby mnamkyrecepty.sk králík naruby řízek obaleny naruby zapékané řízky rizky nar vepřový řízek naruby videorecept rizek naruby zapecene zapékané řízky naruby zapečené řízky z kralika
Suroviny: kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNQr
11 názorů