Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 626 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,30 g |
Tuky | 84,65 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup krok za krokem najdete na
http://www.hobbymanie.tv/clanek/znate-je-rizky-nar...
Pokrm připravila Marcela Matyášová, autorská práva vlastní Hobbymanie.tv
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2014 16:21
frejka55: jak vykrádamé? Hodně receptů je tam napečeno námi a na většinu ať už fotky nebo recept máme dovolení od autorek fotografií ke zveřejnění. Jediný problém byl s řezem macecha, který nám zaslal fanoušek a neověřili jsme si ho jestli je opravdu autorem. Tak nepište že vykradame ostatních. Znáte mnamkyrecepty.sk? Také čerpají z různých zdrojů. My jsme pekařky kontaktovali, zda máme jejich povolení ke sdílení.
18. 11. 2014 19:48
opravdu dobre moc chvalim ..
15. 11. 2014 17:23
Dnes jsme měli k obědu, moc dobré to bylo, bodík letí
13. 11. 2014 16:51
Tyto neobvyklé řízky neznámMoc se mi líbí
12. 11. 2014 13:53
Zajímavé jídlo, ukládám na vyzkoušení.
12. 11. 2014 13:15
Moc dobře to vypadá - po letech mi to připomnělo, že kdysi dávno maminka takto dělala řízky z králíka, po osmažení skládala do remosky na sebe, zalila šlehčkou, přidala máslo a pak ještě pekla
12. 11. 2014 10:45
Jardo nic si z toho nedělej hlupák se vždy najde co do všeho šťorá.
Dávám 5 bodíků
Dávám 5 bodíků
12. 11. 2014 01:06
Vykrádání je bohužel v dnešní době považováno za něco normální, dokonce snad je autor plagiátu "in". Mám zkušenosti ze zaměstnání, kde se někteří jedinci nestydí vydávat cizí myšlenky za vlastní (a hlavně to musí říct šéfovi dříve, než skutečný autor).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
11. 11. 2014 17:34
ota: Ale ne, tady šlo jen o to deklarovat, že text i fotografie jsou autorské, tj. nejsou přebrané z cizích zdrojů. Ale upravíme to, pokud to dělá problém. (Máme v tomto směru špatné zkušenosti např. s anonymním Nejrecept.cz, který vykrádá všechny ostatní...)
11. 11. 2014 17:09
Zůstávám s pusou otevřenou.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
11. 11. 2014 17:09
Recept si ukládám a dávám bodika
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 30 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 3 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Nepečené rolády: Jednoduché atraktivní dobroty zvládneme i bez syrových vajíček
Další recepty
Tématické fráze: nejrecept řízek naruby zapečený nejrecept.cz zapečený řízek naruby řízky naruby zapečené se smetanou neobvyklé recepty trojobal naruby řízky v remosce zapečený rizek řízek naruby zapečený se smetanou řízky naruby mnamkyrecepty.sk králík naruby řízek obaleny naruby zapékané řízky rizky nar vepřový řízek naruby videorecept rizek naruby zapecene zapékané řízky naruby zapečené řízky z kralika
Suroviny: kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNQr
11 názorů