Jahodovo-čokoládový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,31 g |
Tuky | 234,11 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 296,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový řez s jahodami čokoládový řez čokoládové řezy s jahodama čokoládové řezy s jahodami cokoladovy s jahodama jahodovo čokoládový řez kaše ze solamylu a mouky banánovo čokoládové řezy kaše solamyl na krém
Suroviny: žloutek, cukr krystal, mouka polohrubá, olej, kakao, bílek, cukr, mléko, mouka hladká, solamyl, máslo, čokoláda hořká, jahody
Jahodovo-čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noDW
0 názorů