Jemná buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2022 17:50
5. 4. 2022 17:27
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
6. 5. 2015 08:52
5. 5. 2015 21:22
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:49
5. 5. 2015 13:42
5. 5. 2015 13:08
5. 5. 2015 10:24
5. 5. 2015 10:15
5. 5. 2015 09:57
5. 5. 2015 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 15 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 21 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta v remosce moučníky z remosky buchta do remosky buchty z remosky remoska recepty cuketová buchta z remosky moučník v remosce moučník z remosky recepty z remosky buchty v remosce recepty do remosky moučníky v remosce buchty do remosky remoska recepty moučníky recepty v remosce moučník do remosky remoska moučníky bábovka z remosky remoska buchta
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
13 názorů