Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Hovězí maso a červené víno k sobě výborně ladí a chuťově se krásně doplňují. Tyto křehké kousky hovězího masa pomalu dušené na víně se zeleninou, bylinkami a česnekem zaručeně nezklamou. Nejlépe si je vychutnáte s bramborovou kaší.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,08 g |
Tuky | 4,71 g |
Vláknina | 13,38 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 32,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2023 11:53
22. 8. 2015 18:07
22. 8. 2015 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 44 minutami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 52 minutami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 1 hodinou
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 2 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 5 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Milujete vůni zimy, třpytivý sníh a hřejivé deky? Tyto chvíle budou nejlepší s domácím teplým svařákem
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na víně hovězí maso na víně hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou hovězí s kořenovou zeleninou hovězí na kořenové zelenině maso na víně hovezi maso na cervenem vine hovezi maso na zelenine hovezi maso se zeleninou hovězí na červeném víně hověží na víně se zeleninou hovezi na vine a korenove zelenine hovězí zadní na červeném víně recepty hovězí maso na víně maso na kořenové zelenině hovězí na víně recept hovézí na na kořenové zelenině hovězí maso na zelenině a víně hovězí maso na kořenové zelenině hovezi na zelenine a vine
Suroviny: hovězí zadní, cibule, víno červené suché, mrkev, celer, petrželka kořenová, vývar hovězí, česnek, mouka hladká, tymián, bobkový list, sůl, pepř, olej
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRlY
3 názory