Velikonoční beránek
Když jsou Velikonoce přede dveřmi, je ideální čas oprášit formu na beránka. V každé rodině se peče tato tradiční velikonoční dobrota trochu jinak. Pokud stále nemáte ten pravý recept, zkuste tuto klasiku z třeného těsta.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
Tuky | 134,64 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 442,16 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2009 09:53
31. 3. 2009 16:59
31. 3. 2009 15:54
31. 3. 2009 14:43
31. 3. 2009 14:35
31. 3. 2009 13:55
31. 3. 2009 13:43
31. 3. 2009 13:27
31. 3. 2009 13:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 6 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 17 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 9 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 12 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 14 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 14 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno vymazat a vysypat formu na beránka. Video předvede názorný postup
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Velikonoce v Itálii: Buchta ve tvaru holubice vznikla jako z nouze ctnost, přitom chutná božsky!
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční beránek velikonoční beránek recept recept na velikonočního beránka beránek recept beránek recepty velikonocni beranek recept velikonoční beránek velikonoční beránek recepty velikonoční beránek biskupský recepty na velikonocniho beranka velikonoční beránek top recepty recept na beránka beránek velikonoční velikonoční recepty na beránka top recepty velikonocni beranek velikonocniberanek jak vyklopit velikonočního beránka jak se peče velikonoční beránek recept beranek kdy vyklopit beranka
Suroviny: máslo, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, šťáva citronová, tuk, mouka hrubá
Velikonoční beránek
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxOv
39 názorů