Žampionoolivová pomazánka
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,70 g |
Tuky | 67,50 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept je velmi jednoduchý, rychlý a chutný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2017 12:21
24. 1. 2017 18:24
Všechny ingredience ze SUROVIN mám rád, dokonce bych je i smíchal dokupy aniž bych si připadal jako Čapkův domácí zvěřicec Jen bych místo sterilátu dal čerstvé houby postrouhané na hrubé slzičce a vůbec nejlepší - nejaromatičtější jsou na chvíli nasucho restované, tedy vydušené až takřka dosucha
Fofrování tyčákem je na uvážení..., já bych to až k dokonalosti nemixoval a nějaké kousky bych v pomazánce ponechal, že aby si měl jazyk v ústech s čím pohrát, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 2 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 2 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 2 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 4 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Jak ozdobit ovocný dort želatinou. Ovoce bude vypadat jako zalité do skla
Další recepty
Tématické fráze: žampiony v nálevu pomazanka pomazanka s oliv švedska
Suroviny: olivy, žampiony sterilované, tvaroh plnotučný, smetana zakysaná, cibulka lahůdková, sůl, pepř
Žampionoolivová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pql4
2 názory