Kuře po baskicku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 1,06 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejsem kuchař ani tvůrce receptů :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2017 13:29
dělám a používám ráda rajčata z konzervy, jsou určitě lepší chuti než bledule koupené v marketu pokud nemáme vlastní ze zahrádky.
17. 3. 2017 21:01
Kateřina: No s tou kůží je to potíž. Kluci jí dávají stranou, mě nevadí. Patrně nebude špatné hodit stehna na pánev než půjdou do trouby. Vyzkouším příště, ale když se to zasype tou zeleninou, stejně to nejspíš blemcavé. Ale to neva
17. 3. 2017 13:58
Kure po baskitsku se dela s kuzi, puvodni recept neni z trouby, ale delany na sporaku.
Da se urcite udelat i v troube, ale rozhodne bych nejpreve kure dala opect na panev (tedy s kuzi), bez poklicky a jen s kapkou tuku radne do cervena, pak zalila bilym vinem (ktery mi v tomto receptu chybi), to nechala odparti az pak teprve pridala zeleninu a dopekla v troube.
Olivy v puvodnim receptu si nepamatuji, ale urcite tam nebudou spatne.
Da se urcite udelat i v troube, ale rozhodne bych nejpreve kure dala opect na panev (tedy s kuzi), bez poklicky a jen s kapkou tuku radne do cervena, pak zalila bilym vinem (ktery mi v tomto receptu chybi), to nechala odparti az pak teprve pridala zeleninu a dopekla v troube.
Olivy v puvodnim receptu si nepamatuji, ale urcite tam nebudou spatne.
17. 3. 2017 10:26
Kateřina:
Kůži nechat
Kůže je (vedle cholesterolu) výborný zdroj glutinu, který dodá pokrmu plnost (podobné je to s gulášem z kližky)
Kůži nechat
Kůže je (vedle cholesterolu) výborný zdroj glutinu, který dodá pokrmu plnost (podobné je to s gulášem z kližky)
17. 3. 2017 09:26
Dobrý den, ta stehna se pečou i s kůží ? Není to potom "rozblemtaný" - omlouvám se za ten výraz, ale jiný odpovídající mě nenapadl
13. 3. 2017 17:21
13. 3. 2017 15:13
Krásně popsaný receptLíbí se mi
13. 3. 2017 14:33
hazel: No, papír je namočený, takže nám tam udrží pěkně vlhko. Také jsem na tím dumal a když jsem to zkusil, zjistil jsem, že jídlo je pod ním vláčnější.
13. 3. 2017 14:30
Jana Remkova: Ano byl tam. A to byl právě ten spouštěč, proč jsem ho tu začal hledat a nakonec i napsal
13. 3. 2017 14:29
Jana Pá: Ano, podobný recept tu je, ale skutečně jen podobný, i když má stejný název. Ta rajčata mohou být i čerstvá. Ale asi bych je oloupal
13. 3. 2017 13:57
Krasne popsany recepis. Urcite ho udelam. Zajima me duvod toho ve vode namoceneho peciciho papiru.
13. 3. 2017 11:33
Ukládám, tohle nám bude chutnat
13. 3. 2017 11:30
Jsem moc ráda, že jsem objevila tady ten recept. Že to teď bylo v Tescoma s chutí, nebo něco takového?? Zaujal mne tam tak ten papír, ale nezapamatovala jsem si všechny ty suroviny. Ta rajčata v konzervě tam byla, ano
13. 3. 2017 11:07
To nevadí, že nejsi kuchař, já také nejsem kuchařka, jen se snažím vařit recept je dobrý (jen jsem četla), sice bych vynechala tu konzervu rajčat (mám je ráda), ale moc je nepoužívám (to je můj problém), ale jinak se nám doma recept líbí, bude to zase jiný způsob udělání kuřecího masa, i když receptů na kuřecí je zde ..............
P.s. - s tím pečícím papírem, to také vyzkouším, dobrý nápad , jen dodám, možná, že je zde podobný recept, ale např. já nemám šanci zjistit - neumím to, pak to určitě mám něco uloženo v oblíbených, ale to ovládá jen můj "třídní nepřítel", už se tam nevyznám
P.s. - s tím pečícím papírem, to také vyzkouším, dobrý nápad , jen dodám, možná, že je zde podobný recept, ale např. já nemám šanci zjistit - neumím to, pak to určitě mám něco uloženo v oblíbených, ale to ovládá jen můj "třídní nepřítel", už se tam nevyznám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 8 minutami
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 9 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
mafinka888 uvařila před 11 minutami
Vajíčkový salát
Panova uvařila před 41 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Cecilka21 uvařila před 58 minutami
Kynutý tvarohový závin
Mili11 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
Jaroslav.gois@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Muffiny čokoládové
kobra0007 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: kuře po baskicku baskické kuře pečené kuře po baskicku kuře po baskitsku kuřecí po baskicku baskitske kure tescoma s chuti baskicke kure baskytské kuře kuře po basticku kuře po baskytsku kure po baskitsku podle pauluse kure po baskidsku tescoma s chuti cz baskicke kure kuře po baskydsku kuřecí maso po baskicku maso po baskidsku baskické kuře tescoma kure po baskycku kuře po baskicku recept kuře po
Suroviny: stehno kuřecí, paprika, rajče, olivy černé, cibule, česnek, klobása pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená sladká, tymián, olej olivový, sůl, pepř
Kuře po baskicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAJW
14 názorů