Kuřecí / krůtí plátky se žampiony, řapíkatým celerem a smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 731 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,80 g |
Tuky | 49,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Smetana se dá samozřejmě použít i klasická na vaření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 minutou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 2 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 3 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: krůtí plátky na žampionech zampiony s rapikatym celerem krůtí plátky dušené se smetanou kuřeci prsa rapikaty celer zampiony pečené kuře se žampiony a řapíkatý celer kureci maso se zampiony a s řapíkatým celerem krutí plátek na na žampionech do trouby kuře s řapíkatým celerem a žamoiony krůtí plátek dušený na žampionech kuřecí maso s řapíkatým celerem a žampiony krůtí s řapíkatým kruti platek se smetanou
Suroviny: prsa kuřecí, maso krůtí, pórek, celer řapíkatý, žampióny, olej olivový, sůl, kmín mletý, smetana ovesná
Kuřecí / krůtí plátky se žampiony, řapíkatým celerem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8vG3
0 názorů