Japonská polévka Ramen
Otevíráme se světu a vozíme si domů i recepty na jídla, kterými si pak doma přibližujeme vzpomínky na vzdálená místa. Tato polévka je pro nás možná exotika, ale pro jiného součást běžného jídelníčku.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 34 282 kJ / 8 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 803,26 g |
Tuky | 506,89 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,01 g |
Sacharidy | 82,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tip: Když mám bůček i s kůží, odříznu ji a opražím na pánvi. Na závěr ji nadrobno nakrájenou přidám do polévky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2019 21:02
5. 9. 2019 20:47
4. 9. 2019 19:40
4. 9. 2019 12:19
Nejak jsem nepochopila smysl Vaseho komentare
3. 9. 2019 19:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 17 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 18 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 5 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 5 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 6 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 6 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 7 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 7 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 8 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat
Další recepty
Tématické fráze: polévka ramen recept polévka ramen ramen polévka japonska polevka japonská hovězí polevka ramen polívka ramen pilivka polévka recept ramen polévka ramen priprava japonské polévky ramen do polévky ramen polevka recept polévka ramen hovězí japonská kokosová polévka s s houbami ramen recept japonská polévka kuchařka polvka ramen japonska polevka z bucku příprava polevky ramen ramen s vepřovou krkovici
Suroviny: víno saké, mirin, nudle, mořské řasy, řasa nori, vejce, pasta miso, houby shiitake, omáčka sojová kikoman, pórek, kosti vepřové, bůček vepřový, zázvor, fazole mungo, cibulka jarní, česnek, cibule
Japonská polévka Ramen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3mE
5 názorů