Jednoduchý "tatarák" z hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2019 18:40
MamlajdaD:
22. 10. 2019 18:14
tejaja (moderátorka): Terezko, to je paráda, nejenom fotka, ale celý fotopostup! Moc děkuji za vyzkoušení receptu a jsem opravdu ráda, že ti to chutnalo. A jsem ještě jinak ráda, a to proto, že já nemám možnost si z houbiček cokoliv sama udělat a vyfotit, houbičky už se mnou nekamarádí. Ještě, že jsi tak moc hodná a přidáš mi ty tvoje krásné fotky! Mám moc velkou radost a za vyzkoušení i za fotografie ti na sto tisíckrát děkuji! Opravdový dík a zdravím!
22. 10. 2019 17:41
Práve dojedené a je to výborné. Použila som jesennú klasiku - podpňovky (václavky).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub jednoduchy recept z hub tatarák z hub
Suroviny: houby, žloutek, pepř, olej, kečup sladký, hořčice, protlak rajčatový, topinka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
3 názory