Loudavé těsto (sladké i slané)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 337 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 71,39 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 441,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/loudave-testo-slane-i-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2020 00:10
Dnes opět pečeno, tentokrát jsem přidala 200g vicezrnne smesi na chleba( místo 200g polohrubé mouky). Opět super
20. 3. 2020 15:53
Doplňuji - housky dobré a měkké i druhý den
20. 3. 2020 14:17
Gabina: díky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
20. 3. 2020 09:29
Dala by se z toho těsta udělat i pizza? Já myslím, že ano
19. 3. 2020 22:12
Vynikajici dnes jsem upekla uzlíky, nechala jsem je chvíli kynout ve vlažné troubě, krásně vyskočily a jsou super. Zaděláme na další varku
14. 3. 2020 11:13
takseptam: sušeného droždí se dává 2,5x méně, tak ho dejte 4 gramy
14. 3. 2020 09:38
Chtěla bych se zeptat vzhledem k současné situaci a mému zdravotnímu stavu, kdy fakt nemůžu moc riskovat, pokud bych použila sušené droždí, tak kolik? Nemám s tím zkušenost... Děkuji za info.
13. 3. 2020 18:54
cathleen:
13. 3. 2020 18:37
magdalenka: těsto vyndáš z lednice už vykynuté, tak není třeba nechat ohřát, ale rovnou propracuješ a tvaruješ. Teprve pak - na plechu - necháš vykynout znovu a upečeš
13. 3. 2020 17:32
magdalenka: Asi to bude stejné, vytvaruješ naplníš a ono to kyne pod rukama, namažeš a za deset minut pečeš. Ono to je bláznivé těsto! Langóše budou i z tohoto, určitě dobré! A závin taky!
13. 3. 2020 17:27
Veronika.Hrozna: lángoše robím z úplne iného cesta (ako chlebové so zemiakom), ale toto ma zaujalo, zišlo by sa na závin mať po ruke.
13. 3. 2020 17:24
magdalenka: Ja robím Ludo cesto a keď som sa pýtala,na to isté, tak skoro hneď a aj to tak bolo. Robím z neho langoše.
13. 3. 2020 17:15
Prosím, keď cesto vyberiem z chladničky, nechám hodinku zohriať, až potom s ním pracujem?
13. 3. 2020 09:04
super, dík za recept hezký den
8. 3. 2020 12:00
magdalenka, hospodyne, medanek, Odeta: děkuji všem - věřím, že se těsto osvědčí - u nás chutnalo moc. Jít si během pěti dnů kdykoliv do lednice vyndat těsto, hned tvarovat a po chvíli kynutí péct...je opravdu velice fajn
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 16 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 16 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 1 hodinou
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 9 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 12 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 15 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 16 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 19 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 20 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 20 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 20 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: loudavé testo postup rohlíky z loudaveho kynutého těsta dá se použìt vykynuté těsto druhý den? sladké těsto ze sušeného droždí listové rohlíky na slano rohlíčky z loudavého kynutého těsta rohlíčky z loudaveho těsta rohlíčky z loudavého listového těsta pekarnomanie těsto na slano
Suroviny: mléko, jogurt bílý, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé
Loudavé těsto (sladké i slané)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKED
24 názorů