Uzená medvědí omáčka
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 856 kJ / 1 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,83 g |
Tuky | 88,37 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vývar do omáčky připravujeme silný, takže použijeme nejlépe uzené vepřové ramínko, koleno, krkovici nebo žebra a vaříme v menším množství vody, Jen aby bylo maso ponořené, aby chuť vývaru byla opravdu jak se patří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2024 20:42
20. 3. 2024 08:41
7. 5. 2020 16:38
3. 5. 2020 13:15
1. 5. 2020 21:15
1. 5. 2020 20:18
1. 5. 2020 19:52
1. 5. 2020 19:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 37 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 48 minutami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 59 minutami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 1 hodinou
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 3 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: máslo, olej, cibule, mouka hladká, maso uzené, smetana na vaření, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý
Uzená medvědí omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z70w
8 názorů