Hovězí maso na pepři
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 093 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,30 g |
Tuky | 67,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kuchařky z roku 1947. Omáčka se měla zahustit chlebem, já to změnila na vodu s moukou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 7. 2021 07:54
Eja57: Dobrý den, děkuji za doplnění
4. 7. 2021 12:19
Dovolila jsem si připsat do postupu, že ten pepř drcený, asi těch 5 kuliček tam před podáváním lovit nebudeme...
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 20 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 24 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 28 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 45 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 57 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, sůl, sádlo, pepř, vývar, mouka hladká
Hovězí maso na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AB1P
2 názory