Králík pečený s uzeným masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,05 g |
Tuky | 50,68 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a špenátem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2011 00:22
Je to ve skutečnosti králičí svíčková. A to nad kostí je vlastně kotletka z pohledu prasete.
23. 1. 2010 09:35
Kousky masa pod hřbetem se dají nazvat panenka.
7. 8. 2009 18:55
Parádní recept ! Jen sehnat toho králíka. "Kousky masa pod hřbetem" jsou skvělé, ale taky nevím, jak to nazvat. A ten pečený česnek...mňam.
7. 8. 2009 17:28
těmi roládkami jsi mne rozesmála , my tomu říkáme králičí svíčková , nic lepšího nás nenapadlo řežu to rovnou i s masem od kosti
7. 8. 2009 13:42
pipre, u nás je to taky vzácné maso, / na rozdíl od Škopkových ze Slunce,seno .. /, protože - přesně jak Ty říkáš - taky ho vždycky sháním od chovatele, kdy vím, že je naprosto čerstvý. Děkuju Ti, i Janě, za bodíky
7. 8. 2009 13:19
Jejda Maris, já králíčí maso miluji snad nejvíc Jednak je dietnější a také asi proto, že moje maminka ho vždycky uměla strašně chutně připravit. Já ho nedělala už dlouho a také se konečně chystám. Jak píše Jana, u nás moc k sehnání není a já zatím nenatrefila ani na ty nožky Nejraději bych ale čerstvě zabitého od nějakého chovatele To bych si udělala králičí hody na pár dnů Jasný bodík
7. 8. 2009 12:21
To nevadí, maris, ty máš vždycky všechny fotky super. My máme králíka moc rádi. Už jsem se zmiňovala. Horší je ho sehnat. Teď občas jsou ty přední nohy, tak vždycky hned vezmu 3 balíčky a jdu na to. tady to příjde taky na řadu. Voní až sem
7. 8. 2009 12:07
Fotka už hotového jídla mně nešla nahrát, až na potřetí, proto je až poslední, tak jsem to vůbec nechtěla a omlouvám se.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho pect kralika jak připravit králíka jak dlouho se peče králík pečený králík přední nohy králíka pečené naložení králíka pečený králík se špenátem králík pečený naložení masa na uzení pečené uzené maso chovatelé králíků králík recepty králik přední nohy pečené králičí nohy králičí hody pečený králík recept králík se špenátem králik na bazalce kralici pecene králík na cesneku s uzenym
Suroviny: nohy přední králičí, hřbet králičí, maso uzené, slanina anglická, víno červené suché, tymián čerstvý, hořčice pikantní, sůl, pepř, česnek
Králík pečený s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9Gg
8 názorů