Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 39,92 g |
Vláknina | 13,77 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 40,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Suroviny jsou orientační. Fantazii se meze nekladou, můžete přidat hrášek nebo žampiony. Je to opravdu rychlovka, když třeba zbydou brambory od oběda.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2023 22:56
22. 3. 2023 09:56
22. 3. 2023 09:04
21. 3. 2023 21:15
21. 3. 2023 17:30
21. 3. 2023 17:26
Někde jsem četla, že je v ní možné i upéct nějakou buchtu - ta se musí také otáčet? Pokud ano, tak je podle mne lepší péct v troubě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 51 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 55 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule červená, šunka, sýr hermelín, rajče cherry, vejce, smetana, sůl, pepř, pažitka, sýr strouhaný
Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW1ZG
6 názorů