Kachna v pomalém hrnci
Žádná sváteční příležitost se nesmí obejít bez výborného jídla. A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se rozpadat. Nesmí chybět dva druhy zelí a knedlíky.
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tepelná úprava cca 4 hod pro kachnu cca 2,5 kg, podle velikosti kachny je potřeba upravit. K době přípravy je potřeba počítat s časem úpravy po upečení-cca 15 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 24 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 1 hodinou
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 1 hodinou
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 12 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 12 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 15 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Už jste ochutnali karlovarský knedlík? S námi ho zvládne i začátečník. Budete potřebovat rohlíky, sníh z bílků a petrželovou nať
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: kachna, jablko, pomeranče, kmín celý, sůl
Kachna v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmp2
0 názorů