Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová rybí polévka

Rybí polévka nemusí být nutně z kapra a pouze na Vánoce. Smetanovou polévku z rybích filetů a krevet můžete připravit kdykoliv v průběhu roku. Příjemnou chuť jí dodá muškátový oříšek a rybí omáčka.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 1. 2024 18:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 306 kJ / 790 kcal
Bílkoviny86,28 g
Tuky30,48 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

16. 1. 2024 11:00

Nedusí se, ale vaří. Když se vaří v dostatečném množství vody, je to - myslím si - polévka. Rybí polévky v přímořských státech jsou - podle mých osobních zkušeností - vždy plné rybího masa a případně i jiných mořských živočichů.

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 1. 2024 10:18

:-)<3:yes:víc než jako polévka to vypadá jako dušená rybí směs, určitě by k tomu stačilo kousek pečiva a byla by výborná večeře:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, krevety, mrkev, petržel, pórek, smetana na vaření, omáčka rybí, ořech muškátový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Smetanová rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYRD