Dvoubarevný hrnkový dort
Tento krásný dort připravíme ze dvou druhů korpusů, jeden ochutíme strouhanou kokosovou tyčinkou a kakaem. Pokapeme je rumem, potřeme směsí z lesního ovoce a pařížským krémem. Povrch dortu ozdobíme tvarohovým krémem, kokosem, marcipánem a čokoládovými ozdobami.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 52 553 kJ / 12 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,96 g |
Tuky | 519,23 g |
Vláknina | 43,23 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 4,56 g |
Sacharidy | 1 731,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hrnek použijeme o objemu 220 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2024 10:59
28. 1. 2024 10:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 14 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 18 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 6 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 9 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 10 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 11 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 11 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
Krásně ozdobený dort je naší chloubou. Jednoduchý trik nám usnadní krájení upečeného korpusu na rovné pláty
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, prášek do pečiva, olej, kakao, čokoláda margot, máslo, mouka, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, ovoce mražené, cukr, voda, pudink vanilkový, korpus, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, cukr, kokos, marcipánové kytičky, zdobení čokoládové,
Dvoubarevný hrnkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR09l
2 názory