Jitrnice
Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2023 18:14
20. 10. 2020 13:12
20. 10. 2020 12:45
No, je to podle regionu...
...u nás by vás hnali oba dva!
20. 10. 2020 12:37
2. 10. 2019 07:37
21. 1. 2018 13:49
25. 2. 2017 22:59
Zdravím . Milan P.
23. 10. 2015 22:12
23. 10. 2015 22:10
prostlý nebo podbrušnicí, která je v místě bradavek, ale tu používám k výrobě paštiky.
23. 10. 2015 22:07
23. 10. 2015 21:13
23. 10. 2015 21:11
23. 10. 2015 21:11
6. 10. 2015 09:38
3. 6. 2014 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 53 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Desatero rad na téma zabíjačka aneb vše, co potřebujete vědět o této tradici
Další recepty
Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita
Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar masový, sůl, pepř, majoránka, česnek
Jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mO0R
31 názorů